Drejtori Ekzekutiv i CSDG komenton në Televizionin Ora News mbi Shtetin Islamik dhe kërcënimin për Ballkanin.

Drejtori Ekzekutiv i CSDG komenton në Televizionin Ora News mbi Shtetin Islamik dhe kërcënimin për Ballkanin.