Në SPAK Monitor Nr. 10 do të lexoni:

  • Mbi veprimtarinë e Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar gjatë vitit 2020
  • Mbi veprimtarinë e Gjykatave të Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar gjatë vitit 2020
  • Ecuria e plotësimit të vakancave në Gjykatat e Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar
  • Performanca e Komunikimit në Gjykatat e Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar
  • Performanca e Komunikimit në Strukturën e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK)

Klikoni këtu për të shkarkuar buletinin informativ në format PDF

(ose mund të shfletoni buletinin më poshtë) – në Issuu

SHARE