SPAK Monitor No. 11 (January-March 2021)

SPAK Monitor No. 11 addresses issues related to the progress of the judicial review process in corruption and organized crime cases registered in the...

Strategic communication of the new and re-established justice institutions

Mungesa e Komunikimit Strategjik është konsideruar si një nga mangësitë funksionale të sistemit të mëparshëm të drejtësisë në Shqipëri, dhe për këtë arsye forcimi...

Assessment Report I: The activity of the Special Prosecution Office and the Special Courts...

This is the first assessment report prepared by the Center for the Study of Democracy and Governance since the establishment of the Special Prosecution...

Second Edition of the Albanian Security Barometer (2020)

After the publication of the Albanian Security Barometer 2019 and the ensuring public debate, the Centre for the Study of Democracy and Governance brings...

SPAK Monitor No.10

Në SPAK Monitor Nr. 10 do të lexoni: Mbi veprimtarinë e Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar gjatë vitit 2020 Mbi veprimtarinë e...