video
CSDG Executive Director comments given to the national broadcaster Top Channel on the threat form terrorism in Europe in the aftermath of the Islamist terror attack in Manchester Arena in Manchester, United Kingdom.
video
CSDG Executive Director comments given to the national broadcaster Ora News on the threat from the Islamic State to the Balkans.
Drejtori Ekzekutiv i CSDG komenton në Televizionin Top Channel mbi rritjen e ndikimit të Rusisë në Ballkan. http://top-channel.tv/2017/03/19/alarmi-nga-rreziku-rus-ne-shqiperi-tentohet-skenari-maqedonas-apo-malazez/
Drejtori Ekzekutiv i CSDG komenton në Televizionin Ora News mbi sulmin terrorist në Aeroportin Zaventem të Brukselit. https://www.youtube.com/watch?v=---rb5mudrk
Drejtori Ekzekutiv i CSDG kontribuon në emisionin e tretë të sezonit të pestë të programit televiziv rajonal ‘Okruzenje’ (Fqinjësia) me temë “A jemi në shënjestër?”. Në emision u diskutua për rrezikun terrorist si një kërcënim global. https://www.youtube.com/watch?v=MTiIjEPKisc
Drejtori Ekzekutiv i CSDG komenton në Televizionin Top Channel mbi rrezikun e terrorist në Europë pas atentatit terrorist në Manchester Arena në Britani. https://www.youtube.com/watch?v=mXyBPvEfBZI
Drejtori Ekzekutiv i CSDG komenton në Televizionin Ora News mbi Shtetin Islamik dhe kërcënimin për Ballkanin. https://www.youtube.com/watch?v=8BRlzhxxZrI